Over mij

In september 1969 ben ik geboren nabij het dorpje Hellendoorn in het mooie Overijssel.
Tijdens mijn gehele leven heb ik me laten leiden door een innerlijke roep vanuit mijn hart.
Deze roep bracht me langs diverse opleidingen, banen, workshops, mensen, vrienden, situaties en ook de nodige conflicten en ziektes.

Als kind was ik veelal buiten en hield ervan om in de bossen en weilanden te zijn. Buiten in de natuur opende mijn hart zich en ervoer ik een diepe verbondenheid met al het leven.

Als jongere, nog niet volledig bewust van mijn eigen heldervoelendheid kwam ik in aanraking met spiritualiteit. Een nieuwe en interessante wereld openbaarde zich voor me.
Hoewel ik destijds met name naar buiten gericht was ben ik gaandeweg me steeds meer gaan richten op mijn eigen binnenwereld. Gedreven door een diepe hunkering naar het licht.

Tijdens mijn proces van bewustwording en ontwaking besefte ik dat de buitenwereld zoals ik hem zag, enkel en alleen een reflectie is van mijn eigen innerlijke wereld.
Het werd me duidelijk dat vele patronen en overlevingsmechanismen voortkwamen uit niet volledig doorvoelde emotionele pijnen en gevoelens. Als het ware weggedrukt, verbannen naar mijn eigen onderbewuste waar het dagelijks zijn invloed kon uitoefenen.
 

Met het besef dat niemand anders verantwoordelijk is voor mijn eigen welzijn, ben ik actief begonnen met deze oude emotionele pijnen als het ware te resetten. 
 

Sinds die tijd heb ik me steeds verder weten te ontwikkelen in het opschonen, helen en neutraliseren van deze oude kwetsuren. Juist door de donkerte van mijn eigen zijn te herkenen, doorleven, verwerken en los te laten besefte ik op een dieper niveau de werking van het zo beperkende ego. Door al wat zich in mijn innerlijk aandiende lief te hebben zijn vandaag de dag, mede hierdoor vele kanalen geopend die ik niet voor mogelijk had gehouden.
Gaandeweg mijn ontwikkeling dienden er zich steeds meer prachtige en bijzondere kwaliteiten aan.
Deuren en kieren zijn open gezet naar een prachtige 'verborgen' wonderlijke wereld. Een wereld voorbij het fysieke en matriële bestaan.
Het besef dat ik continu mag leren van het leven om het onbewuste bewust te maken is in volle gang gezet.
 

Mijn leven is volledig veranderd en ik besef elke dag weer hoe bijzonder mooi de mens en het leven op aarde is!

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Ans Tijhuis